M C C A P

Streptomyces lividans

Назва:
Streptomyces lividans
Класифікація:
Lv:
61
Позначення штаму:
TK24 pMO16
Походження:
Мутантний
Cпосіб виділення:
Отриманий шляхом кон’югаційного перенесення плазміди pMO16
Інформація:
Містить інтегративну плазміду pMO16
Умови зберігання:
Культура на середовищі
Середовище:
Температура:
28oC
Особливості:

Генетичні особливості: Резистентний до апраміцину, тіострептону

Культуральні особливості штаму:

M1: ISP-3: Субстратний міцелій світло-сірого кольору, повітряний міцелій білого кольору, розчинні пігменти відсутні. Розмір колоній 3 мм.

M6: ISP-4: Субстратний міцелій світло-сірого кольору, повітряний міцелій білого кольору, розчинні пігменти відсутні. Розмір колоній 3.5 мм.

M7: ISP-5: Субстратний міцелій світло-сірого кольору, повітряний міцелій білого кольору, розчинні пігменти червоного кольору. Розмір колоній 2 мм.

Інше: На вівсяному агарі субстратний міцелій світло-сірого кольору, повітряний міцелій сірого кольору, розчинні пігменти відсутні. Розмір колоній 5 мм. На агарі Беннетта субстратний міцелій білого кольору, повітряний міцелій білого кольору, розвинений слабо, розчинні пігменти відсутні. Розмір колоній 2.5 мм.