M C C A P

Streptomyces albus

Назва:
Streptomyces albus
Класифікація:
Lv:
99
Позначення штаму:
R1
Походження:
Мутантний
Родовід:
Спонтанний мутант, похідний штаму Lv5
Cпосіб виділення:
Відбір на чашках з середовищем Беннета, що містило моеноміцин А
Інформація:
Підвищений рівень стійкості до моеноміцину А (приблю 46% виживання при концентрації антибіотика 100 мкг/мл)
Середовище:
Температура:
28oC
Особливості:

Генетичні особливості: Стійкий до моеноміцину А (див. вище). За іншими характеристиками не відрізняється від батьківського штаму

Культуральні особливості штаму:

M1: ISP-3: Колонії блідо-жовті, 3-5 мм. Добре розвинутий повітряний міцелій. Спор та міцелій знімаються з колонії надзвичайно легко