M
C
C
A
P
Про нас
Хто ми?
Історія
Команда
Публікації
Патенти
Прилади
Партнери
Дослідження
Різноманіття мікроорганізмів
Властивості мікробних ізолятів
Біоінформатичні дослідження
Біотехнологічні дослідження
Дослідницькі проєкти
Послуги
Каталог
Мікроорганізми
Плазміди
Нові сполуки
Середовища
Новини
Контакти
Про нас
Хто ми?
Історія
Команда
Публікації
Патенти
Прилади
Партнери
Дослідження
Різноманіття мікроорганізмів
Властивості мікробних ізолятів
Біоінформатичні дослідження
Біотехнологічні дослідження
Дослідницькі проєкти
Послуги
Каталог
Мікроорганізми
Плазміди
Нові сполуки
Середовища
Новини
Контакти
Головна
>
Середовища
Середовища
Середовище 01: Вівсяне середовище (OM)
Середовище 02: Баннетта агар (Bennett`s agar)
Середовище 03: Гуміново-вітамінний агар (HVA)
Середовище 05: Крохмально-сольовий агар (ISP-4)
Середовище 06: Гліцериново-аспарагіновий агар (ISP-5)
Середовище 07: Peptone Yeast Extract Iron Agar (ISP 6)
Середовище 08: Тирозиновий агар (ISP 7)
Середовище 09: GYM
Середовище 10: Кукурудзяний агар
Середовище 11: Пропіонатний агар
Середовище 12: Хітиновий агар
Середовище 13: Лурія Агар (LA)
Середовище 14: Агар Сабуро
Середовище 15: N-Z Amine with Soluble Starch and Glucose (ATCC 172)
Середовище 16: Агар Гаузе 2
Середовище 17: R2A агар
Середовище 18: Yeast Malt Agar (ISP 2)