Склад | Глюкоза | 5 | г |
Пептон | 0.5 | г | |
Дріжджовий екстракт | 0.5 | г | |
Триптон | 1 | г | |
Агар | 10 | г | |
Дистильована вода | 500 | мл | |
Довести pH до 8.0 перед стерилізацією. |
Склад | Глюкоза | 5 | г |
Пептон | 0.5 | г | |
Дріжджовий екстракт | 0.5 | г | |
Триптон | 1 | г | |
Агар | 10 | г | |
Дистильована вода | 500 | мл | |
Довести pH до 8.0 перед стерилізацією. |
Україна, м. Львів, 79005
вул. Грушевського 4
тел. +38 (032) 23-94-407
тел. +38 (032) 23-94-208
oleksandr.gromyko@lnu.edu.ua
© 2024 Колекція культур мікроорганізмів – продуцентів антибіотиків Львівського національного університету імені Івана Франка