M
C
C
A
P
Про нас
Хто ми?
Історія
Команда
Публікації
Патенти
Прилади
Партнери
Дослідження
Різноманіття мікроорганізмів
Властивості мікробних ізолятів
Біоінформатичні дослідження
Біотехнологічні дослідження
Дослідницькі проєкти
Послуги
Каталог
Мікроорганізми
Плазміди
Нові сполуки
Середовища
Новини
Контакти
Про нас
Хто ми?
Історія
Команда
Публікації
Патенти
Прилади
Партнери
Дослідження
Різноманіття мікроорганізмів
Властивості мікробних ізолятів
Біоінформатичні дослідження
Біотехнологічні дослідження
Дослідницькі проєкти
Послуги
Каталог
Мікроорганізми
Плазміди
Нові сполуки
Середовища
Новини
Контакти
Головна
>
Середовища
>
Середовище 9: GYM STREPTOMYCES MEDIUM
Середовище 9: GYM STREPTOMYCES MEDIUM
Глюкоза
4.0
г
Дріжджовий екстракт
4.0
г
Мальтозний екстракт
10.0
г
CaCO
3
2.0
г
Агар
12.0
г
Дистильована вода
1000.0
мл
Довести pH до 7.2 перед додаванням агару. Не додавати CaCO
3
якщо використовується рідке середовище.
Довести pH до 7.2 перед додаванням агару. Не додавати CaCO3 якщо використовується рідке середовище.