M
C
C
A
P
Про нас
Хто ми?
Історія
Команда
Публікації
Патенти
Прилади
Партнери
Дослідження
Різноманіття мікроорганізмів
Властивості мікробних ізолятів
Біоінформатичні дослідження
Біотехнологічні дослідження
Дослідницькі проєкти
Послуги
Каталог
Мікроорганізми
Плазміди
Нові сполуки
Середовища
Новини
Контакти
Про нас
Хто ми?
Історія
Команда
Публікації
Патенти
Прилади
Партнери
Дослідження
Різноманіття мікроорганізмів
Властивості мікробних ізолятів
Біоінформатичні дослідження
Біотехнологічні дослідження
Дослідницькі проєкти
Послуги
Каталог
Мікроорганізми
Плазміди
Нові сполуки
Середовища
Новини
Контакти
Головна
>
Середовища
>
Середовище 17: R2A агар
Середовище 17: R2A агар
Пептон казеїну
– 0,5 г
Пептон м’яса
– 0,5 г
Дріжджовий екстракт
– 0,5 г
Глюкоза
– 0,5 г
Крохмаль розчинний
– 0,5 г
Пірофосфат натрію (Na₂H₂P₂O₇)
– 0,3 г
Сульфат магнію (MgSO₄·7H₂O)
– 0,05 г
Дигідрофосфат калію (KH₂PO₄)
– 0,3 г
Агар
– 15,0 г
Дистильована вода
– 1 л
Стерилізація при 0,5 – 0,7 атм ,45 хв, pH – 7,2 ± 0,2
Стерилізація при 0,5 – 0,7 атм ,45 хв, pH – 7,2 ± 0,2