M
C
C
A
P
Про нас
Хто ми?
Історія
Команда
Публікації
Патенти
Прилади
Партнери
Дослідження
Різноманіття мікроорганізмів
Властивості мікробних ізолятів
Біоінформатичні дослідження
Біотехнологічні дослідження
Дослідницькі проєкти
Послуги
Каталог
Мікроорганізми
Плазміди
Нові сполуки
Середовища
Новини
Контакти
Про нас
Хто ми?
Історія
Команда
Публікації
Патенти
Прилади
Партнери
Дослідження
Різноманіття мікроорганізмів
Властивості мікробних ізолятів
Біоінформатичні дослідження
Біотехнологічні дослідження
Дослідницькі проєкти
Послуги
Каталог
Мікроорганізми
Плазміди
Нові сполуки
Середовища
Новини
Контакти
Головна
>
Середовища
Середовища
Середовище 17: R2A агар
Середовище 16: Агар Гаузе 2
Середовище 15: N-Z Amine with Soluble Starch and Glucose (ATCC 172)
Середовище 8: Tyrosine Agar (ISP 7)
Середовище 7: Peptone Yeast Extract Iron Agar (ISP 6)
Середовище 11: Пропіонатний агар
Середовище 12: Хітиновий агар
Середовище 3: Гуміново-вітамінний агар (HVA)
Середовище 14: Агар Сабуро
Середовище 13: Лурія Агар (LA)
Середовище 2: Агар Баннетта
Середовище 1: Вівсяний агар (OA)
Середовище 9: GYM STREPTOMYCES MEDIUM
Середовище 10: Кукурудзяний агар
Середовище 6: Glycerol Asparagine Agar Base (ISP-5)
Середовище 5: Inorganic Salt Starch Agar (ISP-4)
Середовище 4: Вівсяний агар (ISP 3)